[SIGPIC][/SIGPIC]
علی اصغر فانی به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پرورش منصوب شد.
علی اصغر فانی، متولد 1333 دارای دکترای مدیریت دولتی بوده و هماکنون عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس است.
فانی، مدیرکلی چندین دوره آموزش متوسطه آموزش و پرورش در دوره وزارت مظفر و اکرمی و همچنین مدیریت مناطق و مدیرکلی آموزش و پرورش را در کارنامه خود دارد. وی در دولت نهم و قبل از روی کار آمدن محمود فرشیدی، 70 روز سرپرست وزارت آموزش و پرورش بوده است.
فانی معاون آموزش و پرورش در دولت خاتمی نیز بوده است.
سلام
دقیقا توی همین سایت در موردش صحبت شد که پیداش نمی کنم متاسفانه.
+
ارتباطش با ماکیاولیسم رو پیدا نکردم.
اون زمان عدم رای اعتماد خوبه و الان تندروی؟موقع سوال از رئیس جمهور میشه مجلس انقلابی و قاطع و الان میشه ...!این حزبی دیدن همه چیز هست.
+
دقیقا.خیانت از جانب هر کسی که باشه.کوچیک و بزرگ نداره.البته تقصیر با خیانت کلی تفاوت دارند.
+
بنده هم به شما پیشنهاد میکنم به اصطلاح خیانت های احمدی نژاد رو فراموش کنید.
Give GOD your skull
اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست
امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه
{محتواي مخفي}
با سلام
عملکرد ماکیاولستی موقعی است که چیدمان مهره ها به هدف "تحکیم قدرت جناحی" در دستور کار باشد و نخبه سالاری و منافع ملی به محاق رود.
من از واژه "خیانت" استفاده نکردم و چندان برازنده نیست که برای هر کس استفاده شود لیکن مرز میان تقصیر و خیانت گاهی آنقدر بهم نزدیک میشود که تمیز دادن آنها کار ساده ای نیست.
ما كه نيامديم اينجا بنشينيم رأی ممتنع بدهيم؛ ما آمدهايم بگوئيم اين بشود، اين نشود.
اينكه ما مطالعه نكنيم، كار نكنيم، بعد برای اينكه خودمان را اسير «آری» يا «نه» بیدليل و غير مستند نكرده باشيم، ميگوئيم خيلی خوب، ما رأی ممتنع ميدهيم! اين نميشود.
پس يكی از كارهای بسيار مهم و لازم و اصلی در مجلس، همين كار بر روی لوايح است؛ چه لوايحی كه دولت ميفرستد، چه طرحهائی كه خود شما در مجلس آنها را تنظيم ميكنيد. واقعاً بايد كار شود.
هر كس اگر اهل اجتهاد در اين فن است، به صورت اجتهادی؛ و اگر چنانچه خودش صاحب رأی نيست، با مشاوره گرفتن از اين و آن، به يك نتيجهی قطعی برسد؛ اين يكی از كارهای بسيار اساسی است.
واکنش نمایندگان و فعالان سیاسی به انتصابهای اخیر پیام مجلس مقابله با فتنهگران است
در پی انتصابهای اخیر رئيسجمهور پس از جلسه رای اعتماد مجلس، نمایندگان و فعالان سیاسی در واکنش به این انتصابها تاکید کردند پیام رای اعتماد نمایندگان ملت به دولت روشن است و مجلس در مسئله فتنه کوتاه نمیآید.
در همین رابطه، فاطمه آلیا نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به انتصابهای اخیر از سوی رئيسجمهور در حالی که مجلس به تعطیلی یک هفته رفته است اشاره کرد و ادامه داد: این انتصابها حق رئيسجمهور است اما قانون به مجلس هم اختیار داده که از حقوق مردم دفاع کند.
وی با تاکید بر اینکه اکثر جوانان و دانشجویان از گزینه فعلی که بهعنوان سرپرست وزارت علوم معرفی شده ناراحت هستند به حضور افراد اصلاح طلب در وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: به نظر میرسد که آقای روحانی تصمیم گرفته اصلاحطلبان را بدون سهمیه نگذارد.
وی با اشاره به گرایش اصلاحطلبانه برخی از وزرای پیشنهادی به تائيد روحانی برای اصلاحطلب بودن میلیمنفرد اشاره کرد و تصریح کرد: وقتی روحانی آقای میلیمنفرد را به عنوان یک وزیر اصلاحطلب معرفی کرد نمایندگان مصمم شدند به او رای ندهند هر چند تا قبل از آن نیز به خاطر فتنه مخالفان او زیاد بودند.
آلیا با بیان اینکه گروه هدف هر سه وزیر رد صلاحیت شده جوانان بودند افزود: عدم رای اعتماد مجلس به آنها نشاندهنده حساسیت نمایندگان نسبت به مسئله فتنه است.
وی با اشاره به معرفی توفیقی برای وزارت علوم او را فردی معرفی کرد که نه تنها اصلاحطلب است بلکه در فتنه نیز رویکرد جانبداری داشته است و افزود: بنابراین به نظر میرسد دولت پیام مجلس را دریافت نکرده است.
در همین حال، محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب مؤتلفه نیز پیام رای اعتماد مجلس به دولت را فاصله گرفتن از فتنهگران دانست.
وی با اشاره به موضوع شبهه فتنه در رسیدگی به صلاحیتها به فارس گفت: مجلس نشان داد که در موضوع فتنه کوتاه نمیآید و برنمیتابد، انتظار این است که آقای رئيسجمهور در معرفی وزرای جدید توجه کامل به این موضوع را داشته باشند.
حبیبی افزود: به هر حال امروز دولت یازدهم مستقر شده است و مردم انتظار حماسه اقتصادی دارند، انشاءالله همه احزاب و گروهها و شخصیتها باید به دولت کمک کنند تا بتواند از مشکلات اقتصادی عبور کند.
سیدمهدی موسوینژاد عضو فراکسیون روحانیون مجلس نیز تاکید کرد: نکته این است که چنانچه وزرایی که از سوی دولت برای تصدی وزارتخانههای آموزش و پرورش، ورزش و علوم بار دیگر از میان افراد قانونشکن و کسانی که در فتنه 78 و 88 حضور داشتهاند باشند مجلس به آنها رای اعتماد نخواهد داد و اگر این افراد از میان افراد معتدل باشند مجلس میتواند به آنها اعتماد کند.
وی تصریح کرد: مجلس در بحث رای اعتماد با کسی شوخی ندارد.
لاله افتخاری نماینده مردم تهران نیز بر همین موضوع تاکید کرد و با اشاره به شاخصهای مربوط به وزرای جایگزین تصریح کرد: آقای روحانی در معرفی وزرای جایگزین باید تعهد، تخصص، ایمان به نظام و ولایت، پایبندی به فرامین مقام معظم رهبری، دغدغه خدمت به مردم و پاکدستی آنها در بحث فتنه و اقداماتی که در سالهای 78 و 88 علیه نظام صورت گرفت را مورد توجه قرار دهد.
موضع شفاف در برابر فتنه
همچنین یدالله جوانی کارشناس مسائل سیاسی اظهار داشت: رای ندادن مجلس به وزرای پیشنهادی به مواضع آنها به فتنه 88 بازمیگشت و اگر این را مدنظر قرار دهیم، بدیهی است که رئیسجمهور در معرفی افراد بعدی جهت اخذ رای اعتماد باید به این حساسیت مجلس توجه خاصی کند و با بررسیها و مطالبات بیشتر افرادی را معرفی کند که دارای موضع شفافی در قبال فتنه باشند.
محمدحسین یادگاری رئیس جهاد دانشگاهی هم در گفت وگویی بر این نکته انگشت گذاشت که مجلس با رای عدم اعتماد به خاطیان فتنه نشان داد به افراد خاطی در جریان سال 88 اعتماد نمیکند.
از سوی دیگر؛ حجتالاسلام نصرالله پژمانفر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در واکنش به انتصابهای اخیر رئيسجمهور گفت: امیدواریم معرفی توفیقی به سرپرستی وزارت علوم براساس برنامه و تحت فشار افراد خاص نباشد بلکه طی انتخابی واقعبینانه این انتصاب صورت گرفته باشد.
پژمانفر تاکید کرد: شان آقای روحانی بالاتر از این است که تحت تاثیر فشارهای مختلف تصمیمگیری کند، رئیسجمهور همانطور که در سخن اعلام کردند تحت تاثیر فشارهای مختلف نیستند در عمل هم اثبات کنند تحت فشارهای مختلف تصمیمگیری نمیکنند.
وی در گفتوگو با «مهر» با تاکید بر اینکه مجلس حسنظن بالایی به دولت داشته و بنای تعامل و همکاری دارد اظهار داشت: در هیچ دولتی وزرا با این رای بالا وارد دولت نشده بودند، مجلس شورای اسلامی به وزرای اقتصاد، بهداشت، کشور و دفاع رای بسیار بالایی داد.
گفتنی است؛ رئيسجمهور پس از عدم رای اعتماد مجلس به محمدعلی نجفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش وی را به سمت ریاست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برگزید. همچنین پس از عدم رای اعتماد نمایندگان مجلس به جعفر میلیمنفرد گزینه پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رئيسجمهور جعفر توفیقی وزیر علوم دولت اصلاحات را که میلیمنفرد در دوران وی قائممقامم وزارتخانه بوده است به سرپرستی وزارت علوم منصوب کرد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
توفیقی: متاسفم که رای موسوی را به اسم دیگری نوشتند!
جعفر توفیقی در روز 26 خرداد 88 در جمع اساتید متحصن در مسجد دانشگاه تهران در حمایت از میرحسین موسوی سخنانی را بیان کرده است که مرور آنها خالی از لطف نیست.
بخشی از سخنان توفیقی در این تحصن را در ادامه میخوانید:
اگر ما اجازه میدادیم که انتخابات روند معمول خودش را طی بکند به نظر من این نظام پایههای خودش را برای همیشه تثبیت میکرد برای اینکه یک حضور 40 و 50 میلیونی مردم با سلایق مختلف با عقاید مختلف با گرایشهای سیاسی مختلف و یک رای بسیار قاطع به آقای مهندس موسوی به نظر من و احترام کشور و احترام دولت به این رای به نظر من استثناییترین فرصتی بود که ما بعد از انقلاب بدست آورده بودیم ولی به نظر من بدترین سناریو را انتخاب کردیم یعنی در این دو راهی انتخابات، انتخابی که الان شد و انتخابی که میتوانست بشود بدترین انتخاب را کردیم یعنی درست نقطهٔ مقابلش و کشور در آستانهٔ تزلزل، مردم در آستانهٔ تزلزل، توهین به شخصیت مردم به عقیدهٔ مردم و به رای مردم و از هم پاشی این اتحاد اجتماعی، یعنی ما اختیار داشتیم که اتحاد اجتماعی را انتخاب بکنیم. اتحاد سیاسی را انتخاب بکنیم و اختیار داشتیم که از هم گسیختگی و از هم پاشیدگی اجتماعی را انتخاب بکنیم. به نظر من با بیتدبیری، بدترین انتخاب را در واقع به عمل آوردیم و الان وضعیت را شما میبینید، نارضایتی مردم، دانشجوها، اساتید، نخبگان که یک اعتراض واقعا سراسری است.
بنده امیدوار هستم که انشاءالله تا بیش از این دیر نشده دوستان تامل کنند و برگردند به این مسیری که انتخاب غلطی را که شد انشاءالله اصلاح بکنند. بدتر از آن هجمهای است که ما الان به دانشجوها داریم میکنیم. و واقعا باید تشکر بکنیم که اساتید اینگونه از هجومی که به دانشجویان مظلوم و بیدفاع شده دارند حمایت میکنند و این یک چهرهی خوبی برای نظام به نظر من نیست، عکسهایی که در دنیا پخش میشود فیلمهایی که در دنیا پخش میشود تجاوزهایی که به حریم خوابگاهها وارد میشود و دانشجویان فرهیخته و مظلوم ما اینگونه دارند مورد هجمه قرار میگیرند و به سرعت فراموش کردند دوستان که همینهایی که الان زیر باتوم و اسلحه و این فشار دارند لطمه میبینند همان کسانی بودند که حماسهٔ 22 خرداد را آفریدند و حماسه راهپیمایی دیروز که واقعا از ابتدای انقلاب شاید یکی از همایشهای بینظیر بود و حضور مردم در صحنه بود.
واقعیت مطلب همه ما حالا دانشجویان جوان را عرض نمیکنم اما هم سن و سالهای خودم که سی سال انقلاب را تجربه کردیم ما حوادث زیادی داشتیم که مردم را متالم کرد. ماجرای 7 تیر ماجرای 8 شهریور، شهید بهشتی، شهید رجایی که اینها حوادثی بود که واقعا مردم را ناراحت میکرد. اندوهگین میکرد متاثر میکرد ولی واقعیتش من تجریهٔ خودم این است هیچ حادثهای به اندازهٔ این اتفاق که افتاد روحیه و شخصیت مردم را جریحهدار نکرد و متاسف و متاثرشان نکرد و در این سطح ملی این که ما به رای مردم توهین کنیم و در رای مردم دستکاری کنیم و متاسفانه رای را به اسم کسانی بگذاریم که کمترین اخلاق و ادب و همه چیز را در واقع فرو ریختهاند بنیانهای اخلاقی را فرو ریختند (تشویق حضار و صدای الله اکبر) ای کاش واقعا بنده آرزو میکنم و ای کاش نمیدانستیم که این 24 میلیون رای به اسم چه کسی رفته است. ای کاش این ویژگیها پشت پرده باقی میماند و ما فقط یک تخلف کوچک انتخاباتی را شاهد بودیم. ای کاش اینجوری میشد ولی همهٔ مردم دیدند در هفتههای گذشته در 4 سال گذشته سیاستها را تدبیرها را اخلاق را بینشها را دیدند و الان عمق تاسف جایی است که این 24 میلیون رای به دست من و شما به اسم چه کسانی رفت؟
این به نظر من بسیار برای مردم روحیه مردم را و شخصیت مردم را جریحه دار میکند. ای کاش به اسم یک آدمی میرفت که ما درست نمیشناختیمش. ای کاش برای کسانی میرفت که ما شناخت درستی نداشتیم و مردم ندیده بودند دروغ گفتن صریح را و تهمت زدنهای صریح آنها را به شخصیتهای کشور و به ارکان انقلاب و این که ما تمام انقلاب را زیر سوال ببریم. دستاوردهایش را زیر سوال ببریم جنگ را زیر سوال ببریم بهترین فرماندهان جنگ را زیر سوال ببریم فقط برای این که رای بیاوریم. فقط میخواهیم فضایی ایجاد کنیم که در آن فضا میخواهیم رای بیاوریم.
به نظر من از هر جنبه که نگاه کنیم واقعا ابعاد این تاسف و تاثر و تالم بسیار گسترده است و ما رای شخصیت با تقوا سالم و مدیر با تجربهای مثل آقای مهندس موسوی را بگیریم و به اسم کسانی بنویسیم که ... (تشویق حضار) که در واقع انقلابیون چند روزه هستند، مدیران چند روزه هستند و جالب است که خدمتتان بگویم عمدهٔ نقطه ضعفهایی که به دیگران میگیرند خودشان دهها برابر این نقطه ضعفها از مدرک تحصیلی از نظر کارشناس بودن از نظر در انقلاب حضور داشتن از نظر تاثیری که در جنگ گذاشتند تمام ایرادهایی که به دیگران میگیرند از نظر ادب، اخلاق، بیتدبیری، شما صد برابر این را در خود همینها میتوانید مشاهده بکنید.
وقت را بیش از این نمیگیرم، بنده وظیفه دارم به عنوان یک مسئول کوچک در وزارت علوم سابق حمایت خودم را از اعتراض شما از اعتراض اساتید در این خصوص حمایت خودم را از دانشجویانی که تجربه داشتم و با آنها برخورد داشتم، سالها با اینها نشست و برخاست کردم، دانشجویانی که همیشه مظلوم واقع میشوند و جالب که باتومها اول باید به سر آنها بخورد، در اتاقهایشان و در حریم امن خوابگاهشان پناهگاهی نداشته باشند و فریادرسی نداشته باشند، حمایت خودم را در واقع از این اعتراض اعلام میکنم و محکوم میکنم این برخوردی که با فضای امن دانشگاه میشود با دانش میشود با دانشجو میشود و در شرایطی که دانشجو هیچ سلاحی برای دفاع از خودش ندارد متاسفانه شدیدترین تجاوزها به حریم دانشجو و دانشگاه انجام میگیرد.
به کمال عجز گفتم : که به لب رسيد جانم
به غرور و ناز گفتي : تو مگر هنوز هستي؟!
بعداز اين لطفي ندارد حکـمراني بر دلم
شهر ويـران گشته فرماندار مي خواهد چه کار . . .
[SIGPIC][/SIGPIC]
بدون شرح
اندر احوالات وزیر راهوشهرسازی
ویرایش توسط skarlet : 20-08-2013 در ساعت 08:48
هم جسم من ازخاک است هم خاک شود روزیاین خط من از دفتر هم پاک شود روزیهر کس که مرا خواهد این خط مرا خواندشاید که به یاد من غمناک شود روزی
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)